Holland Italia EventsHolland Italia Events
Forgot password?

Groepsreizen en incentives Italië

Holland Italia Events is dé specialist groepsreizen en incentives in Italië

Holland Italia Events verzorgt sinds 1995 groepsreizen en incentives in Italië

Door  jarenlange ervaring, kennis van het gebied, de Italiaanse gewoonten en manier van werken staat Holland Italia Events garant voor het slagen van iedere reis! Wilt u een reis organiseren naar ‘La Bella Italia’ voor uzelf, uw klanten, uw bedrijf of vrienden, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Uw aanvraag zal binnen 24 uur beantwoord worden.

Een greep uit de ideeën voor groepsreizen in Italië

Wat denkt u bijvoorbeeld van een Tortellini of Risotto Kookworkshop, een wijnreis naar Italie zoals naar de Valpolicella, Piemonte of Apulië (Puglia), een culinaire reis door Italië of een Prosecco weekend in de omgeving van Venetië. Een weekend of citytrip naar Milaan, Rome, Florence of  Venetië. Rondtoeren in een Fiat Cinquecento (= 500) in de omgeving van Alba of Asti en fietsen in de Valpolicella behoren ook tot de mogelijkheden. Misschien de opera in Verona of Milaan bezoeken? Wij regelen het voor u.

U kunt ook gebruik maken van slechts enkele afzonderlijke programma onderdelen. U wordt in ieder geval altijd 100% begeleid. Laat de organisatie van uw groepsreis in Italië eens over aan de échte professionals. U zult verstelt staan van de goede prijzen en leuke originele programma voorstellen.

Naast de op maat gemaakte groepsreizen en incentives in Italië biedt Holland Italia Events ook een groot aantal unieke reisarrangementen aan, deze arrangementen zijn te boeken vanaf 2 personen.

 

 

karlien@hollanditaliaevents.nl

info@hollanditaliaevents.nl