top of page
Holland Italia Events nl

Holland Italië Events, over ons

Jarenlange kennis en een passie voor  Italië

Italië is het land van cultuur en de Italiaanse keuken. Toch is het toerisme vaak standaard. Voor je het weet beland je in fantasieloze tours en overbevolkte trekpleisters. Mooi, maar wij vinden dat het beter kan! Holland Italia Events verzorgt al jaren bijzondere authentieke reiservaringen. Samen met lokale ondernemers, passie voor lekker eten en heel veel ervaring creëren wij mooie groepsreizen,  wijnreizen, incentives & events naar Italië.
 


 


 

Reizen horen naadloos bij jouw wensen

Elke reis is een samenwerking: jouw wensen en ons Italië

In de loop van de jaren hebben we veel reizen en events op maat mogen organiseren. Elke reis is een samenwerking: jouw wensen en ons Italië. In 1995 ging ik na mijn studie aan Hogere Hotelschool naar Italië. Mijn passie voor Italië ontstond al snel. Italië werd mijn nieuwe thuis. Vanuit Italië begon ik Karlitalia Tour Operator. Een reisorganisatie die zich focust op charter reizen vanuit Italië naar Griekenland en reizen vanuit Nederland naar Italië.  In 2012 besloten we ieder segment een eigen identiteit te geven.  Zo ontstond Holland Italia Events.nl tour operator; een 100% Nederlandse reisorganisator . Wijnreizen.it is een onderdeel van Holland Italia Events.nl 

Ik ben Karlien en samen met een team van specialisten creëren wij groepsreizen,  wijnreizen,  incentives & events es naar Italië. Na jarenlang gewerkt te hebben bij grote reisorganisatie’s en in hotels wist ik het wel: de reizen naar Italië moeten een oase van rust en inspiratie bieden. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe belevenissen en nieuwe sensaties ontdekken. Of je nou een groepsreis, incentive of groot event hebt, reizen horen naadloos bij jouw behoeftes aan te sluiten. Zonder de hectiek van al het regelwerk.

Waar staat Holland Italia Events voor?

Holland Italia Events staat voor: optimale kennis van het gebied, hechte banden, jarenlange samenwerkingen, uitmuntende service, uitstekende beheersing van de taal, liefde voor Italië. Vaak worden reizen geboekt vanuit Nederland zonder de expertise van het land. Achter computers speuren grote touroperators naar winstgevende hotels en tours.  Holland Italia Events vindt dat dit beter kan: waardevolle en bijzondere reiservaringen naar Italië met lokale expertise. Iedere reis wordt speciaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen.

En last but not least. Holland Italië Events is ''ingeburgerd" in Italië

Zoals boven vermeld heb ik in 1992 Karlitalia Tour Operator opgezet. Karlitalia is altijd de grote ''zus'' gebleven. Zo heeft Holland Italia Event als het ware een ''eigen'' vestiging in Verona. Nauwe contacten met de locale autoriteiten erg belangrijk voor het uitvoeren van reizen en grote events op locatie. Fausto Baldin, CEO van Karlitalia Tour Operator is tevens ''Presidente van de Fiavet Veneto''. de branche organisatie van de regione Veneto voor reisordernemingen. Kortom voor Holland Italia Events zijn de lijntjes kort om door de vaak ingewikkelde Italiaanse bureaucratie heen te breken. 

Kijk een naar onze wijnreizen, groepsreizen, prachtige rondreizen en nog veel meer.

bottom of page