top of page
Holland Italia Events nl

Holland Italië Events, over ons

Jarenlange kennis en een passie voor  Italië

Welkom bij Holland Italia Events, waar onze passie voor Italië en jarenlange ervaring samenkomen om jouw droomreis werkelijkheid te maken. Als eigenaresse van Holland Italia Events, maakt Karlien samen met haar collega's groepsreizen, wijnreizen, incentives en evenementen naar Italië, die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Reizen op maat, groepsreizen, wijnreizen en incentives

Met een achtergrond bij gerenommeerde reisorganisaties en hotels, begreep Karlien al snel dat reizen meer moet zijn dan alleen een vakantie. Het moet een moment van rust, inspiratie en nieuwe ontdekkingen bieden. Of het nu gaat om een groepsreis, een incentive, een wijnreis of een groot evenement, onze reizen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw behoeften, zonder de stress van het regelwerk.

Bij Holland Italia Events geloven we in samenwerking. Elke reis is een unieke samenwerking tussen de wensen van onze klanten en onze expertise in Italië. Met een passie voor Italië die al tijdens haar studie aan de Hogere Hotelschool begon, en na het oprichten van Karlitalia Tour Operator in 1995, werd Italië Karlien's tweede thuis.  In 2012 hebben we Holland Italia Events in Nederland geopend,, met een duidelijke focus op het creëren van bijzondere en authentieke reiservaringen in samenwerking met lokale partners.

Waar staan wij voor? 

Holland Italia Events staat voor optimale kennis van het gebied, langdurige relaties, uitmuntende service en een diepgewortelde liefde voor Italië. Wij geloven dat reizen naar Italië meer moet zijn dan alleen toerisme; het moet een authentieke en waardevolle ervaring zijn, gebaseerd op lokale expertise en op maat gemaakt voor elke individuele reiziger.

En als kers op de taart, zijn we volledig ingeburgerd in de Italiaanse manier van werken.  Met onze nauwe contacten en lokale expertise kunnen we door de vaak ingewikkelde Italiaanse bureaucratie navigeren en jou een zorgeloze reiservaring bieden.

Ontdek onze wijnreizen, groepsreizen, rondreizen op maar en nog veel meer,...

bottom of page