14231856_1096356573781037_16874370236595

Holland Italië Events, over ons

Jarenlange kennis en een passie voor  Italië

Italië is het land van cultuur en de Italiaanse keuken. Toch is het toerisme vaak standaard. Voor je het weet beland je in fantasieloze tours en overbevolkte trekpleisters. Mooi, maar wij vinden dat het beter kan! Holland Italia Events verzorgt al jaren bijzondere authentieke reiservaringen. Samen met lokale ondernemers, een passie voor lekker eten en heel veel ervaring creëren wij hele bijzondere reizen, wijnreizen, groepsreizen en incentives naar Italië.
 

Reizen horen naadloos bij jouw wensen

Ik ben Karlien en samen met een team van specialisten creëren wij bijzondere reizen, wijnreizen en incentives naar Italië. Na jarenlang gewerkt te hebben bij grote reisorganisatie’s en in hotels wist ik het wel: de reizen naar Italië moeten een oase van rust en inspiratie bieden. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe belevenissen en nieuwe sensaties ontdekken. Of je nou een groepsreis, incentive of bedrijfsuitje hebt, reizen horen naadloos bij jouw behoeftes aan te sluiten. Zonder de hectiek van al het regelwerk.
 

Elke reis is een samenwerking: jouw wensen en ons Italië

In de loop van de jaren hebben we veel, incentives, groepsreizen, wijnreizen en reizen op maat mogen organiseren. Elke reis is een samenwerking: jouw wensen en ons Italië.
 
In 1995 ging ik na mijn studie aan Hogere Hotelschool naar Italië. Mijn passie voor Italië ontstond al snel. Italië werd mijn nieuwe thuis. Vanuit Italië begon ik Karlitalia Tour Operator. Een reisorganisatie die zich focust op charter reizen vanuit Italië naar Griekenland en reizen vanuit Nederland naar Italië.  In 2012 besloten we ieder segment een eigen identiteit te geven.  Zo ontstond Holland Italia Events tour operator; een 100% Nederlandse reisorganisator die gespecialiseerd is in unieke reizen,

 

Waar staat Holland Italia Events voor?

Holland Italia Events staat voor: optimale kennis van het gebied, hechte banden, jarenlange samenwerkingen, uitmuntende service, uitstekende beheersing van de taal, liefde voor gastronomie en bijzondere plekjes.
 
Vaak worden reizen geboekt vanuit Nederland zonder de expertise van het land. Achter computers speuren grote touroperators naar winstgevende hotels en tours.  Holland Italia Events vindt dat dit beter kan: waardevolle en bijzondere reiservaringen naar Italië met lokale expertise. Wij spreken de taal en kennen het land. Daarnaast hebben we een enorme passie voor reizen, goed eten en Italiaanse wijn. Hierdoor kunnen we de allerleukste culinaire reizen, wijnreizen, bedrijfsuitstapjes en rondreizen organiseren. Iedere reis wordt speciaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen en ons Italië. #wijregelenhetvoorje

Kijk een naar onze wijnreizen, groepsreizen, prachtige rondreizen en nog veel meer.