top of page
43388423_2203331096583930_14266206320066

Wijnreizen.it
Wij organiseren gewoon de allerleukste wijnreizen 

Ontdek de betoverende wereld van wijnen en culinaire geneugten met wijnreizen.it, een passieproject van Holland Italia Events.nl. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen op maat, waarbij we de beste wijnen en gastronomie van Italië samenbrengen in adembenemende reizen.

Als echte liefhebbers van wijn en lekker eten, combineren we onze passie met uitgebreide kennis van Italiaanse wijnen en een diepgaand begrip van het land zelf. Als reis experts weten we precies hoe we een reis moeten organiseren die al je verwachtingen overtreft. Want voor ons gaat een geslaagde wijnreis verder dan alleen kennis van wijn; het draait om de perfecte balans tussen cultuur, gastronomie en ontspanning.

Bij wijnreizen.it ben je verzekerd van een professionele aanpak van begin tot eind. Of je nu kiest voor een volledig op maat gemaakte reis of een van onze kant-en-klare pakketten, wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Onze wijngroepsreizen bijvoorbeeld, met vaste data bieden een geweldige kans om samen met gelijkgestemden de passie voor wijn te delen.

Kijk voor meer wijnreizen & ideeën eens op 

Stap aan boord van onze wijnreizen, waar passie en professionaliteit samenkomen voor een onvergetelijke reis door de wereld van Italiaanse wijnen. Bij wijnreizen.it worden onze avonturen geleid door ervaren WSET-gecertificeerde wijnreisleiders, die niet alleen gepassioneerd zijn, maar ook echt verstand hebben van wijn.

 

Karlien, de trotse eigenaar van wijnreizen.it. mag ze zichzelf met recht rekenen tot een van de 50 ""Valpolicella Wine Experts" wereldwijd! Haar diepgaande kennis van de Amarone is werkelijk fenomenaal. Kortom, als je alles wilt weten over Amarone, dan is Karlien dé persoon om je mee te nemen op deze betoverende reis door de Valpolicella-regio.

wset_landscape_descriptor_647.png
bottom of page