top of page

Wijnreizen,  incentives, groepsreizen en gote events in Italië

Zoek jij een leuke reis op maat in Italië ? 

Alleen of met een groep? Al 25 jaar lang organiseren wij prachtige reizen naar Italië. Of je nou een bedrijfsuitstapje, incentive, wijnreis, groepsreis of een reis op maat wilt. Wij regelen het voor je. Niets wordt aan het Italiaanse ''toeval'' overgelaten. Wij verzorgen jouw unieke reis tot in de puntjes. Elke reis wordt geheel afgestemd op jouw wensen en budget. Dit doen we met een team van experts . Je alleen e tas te pakken en ''arrivederci'' te roepen! Nieuwsgierig geworden naar jouw Italiaanse avontuur? 

Ervaar Italië zoals het bedoeld is

Slenter door middeleeuwse dorpjes, geniet van de uitgestrekte wijnvelden met een goed glas wijn of maak een excursie naar de beste koffie-makers en lekkerste pizzabakkers van Italië. De aroma’s, smaken en sensaties zullen je leven lang bij blijven. Wie authentiek Italië ontdekt is een levenservaring rijker. Gezellig, uniek en volop energie.  Een voetbalwedstrijd in Italië bijwonen of naar de opera in Milaan, La Scala of Verona?  Witte truffels zoeken en eten in Piemonte? Op  Amarone reis naar Verona en Valpolicella? Misschien wil je gewoon lekker shoppen tijdens de ”saldi”? Wij regelen het voor je.

Van intieme reizen tot mega events

Het gaat bij Holland Italia Events.nl en wijnreizen.it niet alleen om wijn en lekker eten! Holland Italia Events is alweer 25 jaar een gerenommeerde naam voor het organiseren van incentives en grote events in Italië. Zo zijn we alweer volop bezig met de Olympische winterspelen 2026 in Milaan, Cortina en Verona..

Voor meer informatie stuur gerust even een mailtje naar info@hollanditaliaevents.nl 

bottom of page