top of page

Wine Guide 

Wine%20Guide_edited.jpg

Boek nu jouw Wine Guide in Verona of aan het Gardameer

Ben je al aan het Gardameer of in Verona?  En zou jij wel eens iets meer van Verona, de Bardolino wijnen en/ of de eetcultuur willen weten? Ga eens samen op pad met een Wine Guide.

De Wine Guide wandelt of fietst samen met jou en jouw vrienden langs het Gardameer, naar Valeggio, door de wijnbergen. Zij laat jou alle bezienswaardigheden zien, vertelt je over de culinaire tradities van Verona en Italië in het algemeen en leert je alles over de wijngebieden van Verona. De Wine Guide gaat zowel alleen met jouw gezelschap op pad als wel met een groepje waarbij je je kunt aansluiten. 

Stuur ons een appje en we spreken samen de tijd, mogelijkheden, prijs en programma af. 

Weet jij dat de provincie Verona de belangrijkste wijnprovincie van Italië is? Er zijn maar liefst 5 wijngebieden in de provincie Verona: Valpolicella met als absolute top de Amarone, Bianco di Custoza, Lugana, Bardolino en Soave. Weet jij hoe de allerlekkerste Tortellini gemaakt worden? Wij laten je het graag zien. 

 

En wat eten de mensen uit Verona nu eigenlijk? Hoe drinken ze hun Caffe' ? Hoe zit het met een Aperitivo? Waar komt Aperol Spritz vandaan? Je zult het allemaal ontdekken tijdens een tour met de Wine Guide. Natuurlijk slaan we de culturele bezienswaardigheden van de stad niet over. Je bent uiteraard niet in Verona geweest zonder de Arena, het balkon van Romeo & Julia, Castelvecchio enz. gezien te hebben!

NB. De Wine Guide is WSET & Tour Guide gediplomeerd

Boek nu je wandeling of fietstour
met WINE GUIDE

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden

Stuur ons even een vrijblijvend mailtje of appje 0039 347 2389438 

en dan regelen we het voor je #wijregelenhetvoorje

Boek hier jouw vlucht naar Verona

Je hebt ook een auto nodig toch? 

Misschien heb je ook nog een hotel nodig? 

bottom of page