Olym1_edited.png

Olympische winterspelen 2026

Wil je ook naar de olympische winterspelen 2026 in Italië? 

Het lijkt nog ver weg, in 2026 zullen de Olympische Winterspelen plaatsvinden in Noord Italië. het zijn de winterspelen MilanoCortina 2026. 

Holland Italia is als organisator van reizen naar de Olympische Spelen niet voor de eerste keer van de partij. Reeds in 2006 hebben wij, tijdens Torino2006 een groot aantal bedrijven, gasten en media in Turijn voorzien van accommodatie, restaurants, transfers en alles wat maar nodig is. We hebben ruime ervaring met de organisatie van sport events: WK schaatsen, WK wielrennen etc. etc.

 

Holland Italia Events is een Nederlands bedrijf. We kennen jouw wensen en voorkeuren. maar onze zusterorganisatie zit juist in Verona. Juist daar waar de opening zal plaats vinden. 

Maak gebruik van de kennis en kwaliteiten van Holland Italia Events voor de organisatie van jouw reis of Event naar de Olympische winterspelen 2026

- wij zijn thuis in Noord Italië, met als basis Verona

- we hebben de juiste kanalen 

- er is voldoende ''mankracht'' in huis

- we hebben ervaring met de oragnisatie van...

- we hebben zelfs een oud Olympier in de organisatie

Wijregelenhetvoorje

Olymp4.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

olymp6_edited.jpg

Run jij een reisbureau, organisatie kantoor, bedrijf of vereniging en wil je met ons samenwerken voor de ''Olympische Winterspelen 2026'', stuur ons dan even een vrijblijvend mailtje. Alvast bedankt