top of page
Holland Italia Events

Olympische winterspelen 2026

Wil je ook naar de olympische winterspelen 2026 in Italië? 

Het lijkt nog ver weg, in 2026 zullen de Olympische Winterspelen plaatsvinden in Noord Italië. De winterspelen Milano Cortina 2026. 

Holland Italia Events is als organisator van reizen & events niet voor de eerste keer van de partij bij een Olympische Spelen.  Reeds in 2006 hebben wij tijdens Torino 2006 een groot aantal bedrijven en gasten en voorzien van accommodaties, restaurants, transfers, 24-7 services en alles wat gewenst was. We hebben ruime ervaring met de organisatie van sport events: WK schaatsen, WK wielrennen etc. 

 

Holland Italia Events is een Nederlands bedrijf. We kennen jouw Nederlandse wensen en voorkeuren. Onze onze zusterorganisatie, opgericht door Karlien A Liewes zit juist in Verona, het centrum van het gebied tussen Cortina en Milaan, daar waar de sluistingsceremonie plaats zal vinden. 

Holland Italia Events heeft een paar belangrijke strepen voor 

Maak gebruik van de kennis en kwaliteiten van Holland Italia Events voor de organisatie van jouw reis of event naar de Olympische winterspelen 2026:

  • wij zijn thuis in Noord Italië, met als basis Verona

  • we kennen de juiste kanalen : ons netwerk is groot

  • perfecte kennis van Italië, de Italiaanse taal en de Italiaanse bureaucratie

  • er is voldoende ''mankracht'' in huis. We hebben een leuk team van reis experts

  • ervaring met de organisatie  van sport events

  • we hebben zelfs een oud Olympiër in the house, Fausto Baldin,  tevens CEO van ons zusterbedrijf, Karlitalia Tour Operator en Presidente van de Fiavet Veneto (de branche organisatie voor reisondernemingen) 

  • Holland Italia Events is lid van het VZR garantie fonds en ETOA.

Hoe werken wij? 

Zo gauw je contact met ons opneemt belt, appt of mailt Karlien je terug voor een intake gesprek op locatie om zodoende een voorstel te maken. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en zullen de reis of event geheel op maat maken. 

Het team van Holland Italia Events denkt mee, is proactief en altijd bereikbaar voor aandachtspuntjes, vragen of veranderingen. zowel tijdens de voorbereidingen als gedurende het event. 

Vanzelfsprekend zijn we altijd persoonlijk bij iedere reis  / ieder event aanwezig.

Er zal niets aan het Italiaanse toeval worden overgelaten. 

Holland Italia Events

NB

De Olympische winterspelen ''Milano Cortina 2026'' worden gehouden van 06 – 22 februari 2026

De sluitingsceremonie zal plaats vinden in de Arena (Romeinse amfitheater) op 22 februari.

De openingsceremonie van de para olympische spelen zal eveneens plaats vinden in de Arena van Verona en wel op 06 maart 2026

 

  • Het lange baan schaatsen zal plaats vinden in Milaan 

  • De shorttrack wedstrijden zullen plaats vinden in Milaan

Holland Italia Events_edited.jpg

Run jij een reisbureau, organisatie kantoor, bedrijf of vereniging en wil je met ons samenwerken voor de ''Olympische Winterspelen 2026'', stuur ons dan even een vrijblijvend mailtje. Alvast bedankt. 

bottom of page